A sokoldalú műgyanta padló pompásan mutat kül- és beltéren egyaránt. Habár a műgyanta padlót elsősorban az iparban és a kereskedelemben használják, de háztartásokban is időtálló és praktikus megoldásnak bizonyul, mindamellett, hogy a megrendelő saját elképzelései szerint alakíthatja a burkolatát, így teremtve meg az ízlésnek megfelelő tökéletes összhatást.

Otthonok garázsaiban, pincéiben, műhelyeiben vagy éppen elegáns kereskedelmi üzlethelyiségekben, irodákban, fitness centerekben, kulturális intézményekben és közösségi helyiségekben időtálló, esztétikus megjelenést ad a műgyanta padló, amely nem csak praktikus, hanem gazdaságos kivitelezésű is. A színválasztéka széles, a dekor padlóburkolatok pedig természetesen varázsolják új életre az adott közeget.

A műgyanta padló egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen tisztán tartható. Takarításkor mindössze arra kell figyelni, hogy lehetőleg semleges vagy lúgos PH értékű tisztítószert válasszunk a munkálatok elvégzéséhez, kerülve az alkoholt, az acetont, a metilén-kloridot és azoknak származékait, hiszen azok könnyen károsíthatják a műgyanta burkolat felső rétegét.

Javasolt tehát az agresszív tömény oldatoktól megszabadulni, de meglátja: erősebb tisztítószer nélkül is gyönyörűen tisztává varázsolhatja a burkolatot. Mivel a műgyanta öntéssel kerül az aljzatra és ott szilárdul meg, a felszíne hézagmentes, teljesen sima, felületével mégis páratlan hatást kölcsönöz a helyiségnek.

A műgyanta padló a háztartásokat otthonossá teszi, miközben az ipari üzemekben és gyárakban ellenáll a nagyobb mechanikai és kémiai hatásoknak, a vegyipartól egészen az élelmiszeriparig valamennyi ipari létesítményben a műgyanta padló hosszú távon garantálja a csúszásmentes, az antisztatikus, az antibakteriális vagy éppen a páraáteresztő műgyanta padló időtálló hatását.

A helyszínen öntött, többkomponensű, több rétegből álló műgyanta padló kivitelezése egyszerű, gyors, a pénztárcánkra nézve pedig gazdaságos.

Változatos struktúrája és a hozzá tartozó széleskörű színválasztéka lehetővé teszi, hogy egyedi műgyanta padlót ajánljunk az Ön számára is. A vékony rétegű önterülő műgyanta padlótól egészen a vegyszerálló és a gyógyszeriparban is használt vezetőképes burkolatig többféle szín közül tud válogatni termékeink közül. Természetesen a kiválasztásnál az a legfontosabb, hogy hová és, milyen felhasználásra kerül a burkolat.

Egy azonban egészen biztos a műgyanta padló kapcsán, hogy strapabíró, szép és hosszú távon garantálja a kiváló minőséget!