A műgyanta padló egyik legkiemelendőbb tulajdonsága, hogy könnyen tisztítható, időtálló, strapabíró, ellenáll a különféle mechanikai és kémiai hatásoknak, a különböző műgyanta padló típusok pedig kül- és beltérre, valamint ipari, kereskedelmi és szolgáltatóipari használatra egyaránt kiváló megoldásként funkcionálnak.

Meg kell hagyni, hogy elsősorban az iparban és a kereskedelemben használják a műgyanta padlót, de minősége, rugalmassága és gazdaságos kivitelezése a közintézmények körében is egyre népszerűbbé teszi ezt a többkomponensű burkolati rendszert.

Egyik legismertebb típusa az önterülő műgyanta bevonat, amely kiemelten magas esztétikai követelményeknek felel meg. Felülete sima, ezáltal könnyen tisztítható. Alkalmas gyógyszer- és élelmiszeripari területek burkolására is, hiszen valamennyi hatósági és higiéniai követelménynek megfelel ez a műgyanta padló típus.

Csakúgy, mint az antisztatikus műgyanta burkolat, amely a textil- és papíriparban, valamint a mikroelektronikai üzemekben terjedt el leginkább, hiszen ezek azok a területek, ahol a helyiség atmoszférája jelentős elektrosztatikai feltöltődéssel járhat együtt.

Szintén ipari műgyanta padló típus a vezetőképes műgyanta burkolat. Ezt főként a vegyiparban és a gyógyszeriparban alkalmazzák, hiszen a robbanásveszélyes gázok, gőzök és porszemcsék jelentős veszéllyel vannak az ott dolgozók testi épségére.

Az iparban használatos műgyanta padlók típusait még hosszasan lehetne sorolni, de térjünk rá a közintézmények körében is egyre népszerűbb műgyanta padlóra, amely garázsokban, pincékben, gépházakban időtálló burkolatként állja meg a helyét. Minőségében ugyanazt a kiválóságot hordozza, mint az ipari műgyanta padló, és a kivitelezési eljárás is megegyezik.

A folyékony műgyanta ugyanis öntéssel kerül a burkolandó aljzatra és a megkötés után alkot sima, hézagmentes felszínt.

A műgyanta padlók sokszínűségét jelképezi, hogy valóban többféle árnyalatban is igényelhető ez a burkolati típus. A szín kiválasztása után egy plusz réteg felvitelével olyan műgyanta padlója lehet, amilyet mindig is szeretett volna magának vagy, amilyen hatóságilag elvárható az adott térben.

Mi garantáljuk, hogy kiváló minőségben, időtálló termékkel szolgálhatunk az Ön számára, miközben a későbbi karbantartási munkálatokat is elvégezzük Ön helyett.